λάμψης αποκάλυψη Το Χάρισμα της Laetizia Μαρτυρίες Συμβουλευομένων
Message

Temoignage à Laetizia

" Αγαπητή Laetizia, σας ευχαριστώ άλλη μια φορά για τη βοήθειά σας και για όλα όσα κάνατε για μένα. Τύπωσα τη Σφραγίδα που μου στείλατε, και θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για αυτό το δώρο. Η βοήθειά σας πραγματικά μου άλλαξε τη ζωή. "

Ούρσουλα. Γ - Θεσσαλονίκη

" Laetizia, οι προβλέψεις που μου στείλατε ήταν πολύ εύστοχες: επρόκειτο για πραγματική αποκάλυψη, απορώ πώς καταφέρατε να ανακαλύψετε τόσα πράγματα για μένα! Χάρη σ'εσάς, πλέον ξέρω ποια σημαντική απόφαση πρέπει να πάρω, ένα τεράστιο βάρος έφυγε από πάνω μου. Χίλια ευχαριστώ... "

Εδουάρδος. Ε - Αθήνα

" ... και θέλω επίσης να ξέρετε πόσο πολύ σέβομαι το έργο και την αφοσίωσή σας απέναντι σε όλους όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη τη βοήθειά σας. Εύχομαι να φέρετε σε πολλούς ανθρώπους ακόμα την επιτυχία και την τύχη που φέρατε σε μένα! "

Σοφία. Θ - Πάτρα

Κατά την ανάγνωση της Μεγάλης Μελέτης μου, είχα αναλαμπές, λες και ξαναζούσα το παρελθόν μου την στιγμή που την διάβαζα. Ποτέ άλλοτε δεν είχα βιώσει κάτι παρόμοιο, είναι τρελό! "

Ιουλία Ρ - Περιστέρι

" Αγαπητή Laetizia, το Χάρισμά σας είναι πραγματικά σπάνιο: είχατε δίκιο σε όλα όσα προβλέψατε για το μέλλον μας, και σήμερα πια όλα μας τα οικονομικά προβλήματα έχουν εξαφανιστεί! Είναι καλό να ξέρουμε ότι όλοι οι άνθρωποι που αγαπάμε είναι ασφαλείς από την πλευρά αυτή... "

Παύλος και Ναταλία - Άργος

Όροι και προϋποθέσεις

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Συχνές Ερωτήσεις