λάμψης αποκάλυψη Το Χάρισμα της Laetizia Μαρτυρίες Συμβουλευομένων
Message

Laetizia

Μετά από κάποιες συνεδρίες, πολλοί συμβουλευόμενοι μου ζητούν να τους πω την ιστορία μου. Θέλουν να μάθουν πώς ήξερα ότι είχα ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ και πώς αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω για να παράσχω βοήθεια στους γύρω μου.
Δεν μ'αρέσει βεβαίως να μιλάω πολύ για αυτό, γιατί αγγίζει συναισθήματα πολύ προσωπικά και πολύ έντονα.

Αν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να μάθετε περισσότερα, αν δεν είστε πολύ ευαίσθητοι, ορίστε λοιπόν:

Ζούσα στην Ιταλία, στα βουνά, στην καρδιά ενός μικρού νησιού της Μεσογείου. Οι γονείς μου δεν ζούσαν πια, η γιαγιά μου ήταν η μόνη μου οικογένεια. Έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά θυμάμαι ότι σε μερικούς τουρίστες άρεσε να ανακαλύπτουν πιο ηλιόλουστα, πιο άγρια, πιο όμορφα μέρη.
Μια μέρα, όταν ήμουν μόλις 9 χρονών, μια νεαρή Αγγλίδα έφτασε στο χωριό. Είχε χαθεί και προσφέρθηκα να την καθοδηγήσω. Άπλωσε το χέρι της προς το μέρος μου, με απόλυτη φυσικότητα.
Και τότε συνέβη...

Τη στιγμή που το χέρι μου γλίστρησε στο δικό της, όλα άλλαξαν. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά, το τοπίο γύρω μας έγινε θολό, λες και επρόκειτο να εξαφανιστεί. Ένοιωσα την καρδιά μου να χτυπάει στον ρυθμό της δικής της, σαν να ήμασταν ένα σώμα, ο ίδιος άνθρωπος. Ήταν πολύ τρομακτικό για ένα μικρό κοριτσάκι.
Το βλέμμα μου είχε βυθιστεί στο δικό της, προσηλωμένο.
Ξαφνικά, ενώ δεν είχα κουνηθεί ούτε εκατοστό, βρέθηκα σε ένα άγνωστο σπίτι, σαν να είχα διακτινιστεί. Καταλάβετε με, δεν έβλεπα όνειρο. Όλα γύρω μου ήταν πραγματικά: ο αέρας που ανέπνεα, οι άγνωστες μυρωδιές που διέκρινα, ακόμα και το μάλλινο χαλί κάτω από τα πόδια μου...

Σε εκείνο το δωμάτιο, η νεαρή γυναίκα ήταν καθισμένη, ντυμένη στα μαύρα, και έκλαιγε.
Σε ένα κρεβάτι δίπλα της, κειτόταν ένας άντρας.
Δεν ξέρω πώς, αλλά ήξερα ότι ήταν ο πατέρας της. Μια τεράστια θλίψη με πλημμύρισε, λες και ήμουν εγώ που είχα χάσει κάποιο αγαπημένο μου πρόσωπο.
Ήμουν σίγουρη επίσης, ως τα βάθη της ψυχής μου, ότι όλο αυτό δεν ήταν μια ανάμνηση.

Ήταν το μέλλον.
Έβλεπα κάτι που ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ να συμβεί.

Ξαφνικά, άφησα το χέρι της. Σαν να με είχε φυσήξει μια δυνατή πνοή αέρα, ξαναβρέθηκα στο παρόν, κάτω από τον ήλιο. Ήταν σαν να είχα γυρίσει από ένα παράξενο "ταξίδι" στον χώρο και τον χρόνο.
Αυτά συνέβησαν λοιπόν όταν είχα το πρώτο μου όραμα, την πρώτη μου τελείως αυθόρμητη αναλαμπή από το μέλλον.
Όλα αυτά ήταν παράξενα και πολύ ανησυχητικά για ένα μικρό κοριτσάκι όπως ήμουν τότε εγώ. Γυρίζοντας σπίτι, τα εκμυστηρεύτηκα στη γιαγιά μου.

Και τότε έμαθα όλη την αλήθεια.

Κι εκείνη, όπως και η μητέρα της, και η γιαγιά της, είχαν επίσης το Χάρισμα. Είναι ένα οικογενειακό μυστικό που αποκαλύπτεται μόνο σε εκείνη που κληρονομεί το Χάρισμα, την ημέρα που της εμφανίζεται...

Όλες αυτές οι γυναίκες το χρησιμοποίησαν για να κάνουν καλό, αναπτύσσοντας τις δυνάμεις τους με την πάροδο του χρόνου, σε αυτό το παρθένο νησί στη μέση της Μεσογείου.

Μπορείτε να μαντέψετε τη συνέχεια: η γιαγιά μου φρόντισε για το Χάρισμά μου, με έμαθε να το ελέγχω, να το χρησιμοποιώ σωστά, να προκαλώ μόνη μου τα οράματά μου.

Αυτό ήταν και το πιο δύσκολο, γιατί οι ψυχικές μου δυνάμεις είναι πιο ισχυρές από αυτές των προγόνων μου: ένα καλό μέντιουμ δεν πρέπει να είναι έρμαιο, πρέπει να έχει τον έλεγχο των οραμάτων του.

Αντίθετα με τις προηγούμενες γενιές, όταν έγινα 20 χρονών, αποφάσισα να επισκεφτώ τους σπουδαίους μυστικιστικούς τόπους της Ευρώπης.

Εκεί, γνώρισα όλους τους Μεγάλους Μάγους που με πήραν υπό την προστασία τους, τελειοποίησα τις γνώσεις μου και τις τεχνικές διόρασης, και τελικά με υποδέχθηκαν στον Κύκλο της Απόκρυφης Λευκής Δύναμης.

Τελικά γύρισα στο νησί μου, όπου συνήθως διαμένω, εκτός αν κάποιος χρειάζεται πραγματικά μια κατ'ιδίαν διαβούλευση, ή αν έπεται συνάντηση του Κύκλου των Μάγων.

Και να το πρώτο μου μυστικό

Αντλώ μεγάλο μέρος της Ψυχικής μου Δύναμης από την τελλουρική σχέση μου με τη γη στην οποία γεννήθηκα.

Είναι φορτισμένη με δυνάμεις που χρονολογούνται από περιόδους παλαιότερες ακόμα και από την Αρχαιότητα. Περιόδους όπου τα πάντα διαποτίζονταν από μια μορφή μαγείας περισσότερο αντιληπτής σε σχέση με σήμερα.

Το δεύτερο μυστικό μου ως Μέντιουμ

Όσοι, όπως εγώ, διαθέτουν ένα Χάρισμα μεγάλης ισχύος, βρίσκονται στη γη για να υπηρετούν τους άλλους. Κάθε Μεγάλος Μάγος το μαθαίνει αυτό κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του.

Πριν πολύ καιρό (δεν είμαι πια και τόσο νέα!) αποφάσισα να αφιερώσω τη ζωή μου σε αυτούς που με έχουν ανάγκη, για να τους καθοδηγήσω, να τους αποκαλύψω τα σημάδια της Μοίρας που βλέπω για αυτούς.

Προσπαθώ επίσης να τους δείξω πώς δουλεύει η Τύχη τους κάθε μέρα: Αόρατες Δυνάμεις υφαίνουν το νήμα της ζωής για τον καθένα από εμάς. Από την πλευρά μας, πρέπει να αδράξουμε τις ευκαιρίες εγκαίρως, να κάνουμε τις σωστές επιλογές.

Με τη βοήθεια ενός αληθινού μέντιουμ, αν ακούσετε προσεκτικά, αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολο.

Πώς νομίζετε ότι αυτοί που επιτυγχάνουν, έφτασαν να ζουν μια τόσο πλούσια και ευτυχισμένη ζωή; Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν λάβει απόκρυφη βοήθεια.


Αυτή είναι μια αλήθεια που μπορεί να σας εκπλήξει.

Η μαθητεία μου για τον αποκρυφισμό, για τις αρχαιότερες και πιο μυστικιστικές γνώσεις, ήταν σπουδαία. Είναι αλήθεια.

Παρ'όλα αυτά, δεν ξέρω τα πάντα για το μυστήριο που κάνει τα Οράματά μου να εμφανίζονται: γιατί "έρχονται σε επαφή" μαζί μου Αόρατες Δυνάμεις με σκοπό να κάνω προβλέψεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με τόσο επιτακτικό τρόπο. Γιατί επιλέχθηκα ως ιδιαίτερος σύνδεσμος ανάμεσα στους συμβουλευομένους μου και τις αστρικές δυνάμεις.

Όταν βλέπω, όταν νοιώθω ότι κάποιος έχει επείγουσα ανάγκη, αποδέχομαι τα οράματά μου, γιατί αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ.

Ποτέ δεν ξεχνώ αυτή τη φράση που μου είπε η γιαγιά μου: " Αν χρειάζεται κάποιος να σου εξηγήσει για να καταλάβεις, αυτό σημαίνει ότι καμιά εξήγηση δεν θα μπορούσε ποτέ να σε κάνει να καταλάβεις. "

Έτσι λοιπόν, θέτω τις γνώσεις και το Χάρισμά μου σε εφαρμογή, ελπίζοντας πάντα να κάνω το καλύτερο.

Τα γράμματα και τα ηλεκτρονικά μηνύματα των Συμβουλευομένων μου, στα οποία μου διηγούνται όλες τις ευτυχείς αλλαγές που οι παρεμβάσεις μου έφεραν στη ζωή τους, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου.
Όροι και προϋποθέσεις

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Συχνές Ερωτήσεις